top of page

Föreläsningar

2023

jonas_von_essen_4769.jpg

Jonas von Essen

Kan vem som helst få

ett minne i världsklass?

Jonas von Essens resa från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare verkar smått mirakulös. 

 

På bara ett och ett halvt år gick han från att knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer till att utklassa den samlade världseliten i minnes-VM. 

Bakom den fenomenala minnesförmågan finns tekniker som är så enkla att vem som helst kan lära sig dem och samtidigt så underhållande att åhörarna på Jonas föreläsningar ofta viker sig dubbla av skratt. Missa inte detta!

Under kvällen delas även Orusts Sparbanks kulturstipendium ut.

Måndag 6 november

Gunnar Söderström

Stärk arbetsglädjen och motivationen

Gunnar Söderström, Årets talare man, genombrott 2019, är en av Sveriges mest populärare föreläsare. Hans roliga och inspirerande föreläsning handlar om lagarbete, arbetsglädje och det personliga välmåendet. Gunnars föreläsningar beskrivs ofta som en injektion av inspiration och motivation

Tisdag 7 november

johannalassnack_edited.jpg

Johanna Lassnack

En mental sporre

Johanna Lassnack är en av ridsportens mest uppskattade föreläsare. Hon driver sajten Ryttarinspiration som hon också grundade. Hennes föreläsning "En mental sporre" handlar om hur man skapar ett metalt system, hur man förbereder sig på bästa sätt och hur man lär sig hantera nervositet inför en prestation. Johanna har idag över 100 klienter över hela Norden som hon coachar mentalt.

Onsdag 8 november

carolina_kluft.jpg

Carolina Klüft

Livet är en sjukamp

Carolina Klüft var världens bästa mångkampare i friidrott och innehar än idag Europarekordet samt juniorvärldsrekordet i sjukamp. Vid 22-års ålder blev hon den yngsta friidrottaren att dittills erövra samtliga internationella guldmedaljer så som OS, VM och EM-guld. Under föreläsningen inspirerar Carolina till inre reflektion, hoppfullhet och hur man tar sig an viktiga förändringar i livet.

Under kvällen delas även Orusts Sparbanks ungdomsledarstipendium ut.

Torsdag 9 november

bottom of page